Ποιοί Έιμαστε

about_usΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία Sun Fresh Bakeries Ltd ιδρύθηκε από τα αδέλφια Κώστα, Γιαννάκη και Χριστόφορο Πισσίδη, στη Λεμεσό. Οι ίδιοι τους, μεγαλωμένοι σ’ ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Κύπρου, τον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς, οραματίστηκαν την κατασκευή άριστης ποιότητας αρτοποιητικών προϊόντων. Ζυμώνοντας τη γεύση με τη παράδοση, κατασκεύασαν τα προϊόντα που για χρόνια τώρα προτιμούν οι κάτοικοι ολόκληρης της Λεμεσού..

Το πρώτο αρτοποιείο της Εταιρείας δημιουργήθηκε στο Ζακάκι και αγαπήθηκε αμέσως από τους κατοίκους της περιοχής. Έτσι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα αρτοποιεία Sunfresh επεκτάθηκαν σε όλη τη Πόλη της Λεμεσού αφόυ σημείωναν μια πρωτόγνορη για τα κυπριακά δεδομένα ανάπτυξη. Ο μικρός παραδοσιακός φούρνος του Ζακακιού μετατράπηκε σε Όμιλο Εταιρειών ο οποίος μέχρι σήμερα βασίζεται στην ανθρώπινη προσέγγιση και στην ποιότητα των προϊόντων της.

Η Εταιρεία μας από την ίδρυση της έχει επίσης σημαντική κοινωνική προσφορά, οργανώνοντας αιμοδοσίες και προσφέροντας χρηματικές χορηγίες και διάφορων ειδών προϊόντα για κοινωφελείς σκοπούς.about_us_2ΤΟ ΣΗΜΕΡA:

H Sunfresh είναι μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων. Στις πολλές δεκαετίες ενεργής παρουσίας στον κλαδο, κατάφερε να εδραιωθεί σε αυτόν και πέτυχε την αναγνώριση του από το ευρύ κοινό.

Κανόνας μας είναι η φροντίδα και η εξυπηρέτηση κατά τον καλύτερο τρόπο των πελατών μας προσφέρνοντας τους την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τα προϊόντα, σ’ ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ:

Στόχος μας η διατήρηση της πρωτοποριακής μας θέσης στον κλαδο μέσω της άριστης ποιότητας και την διαρκή ανανέωση των προϊόντων μας μέσω την σύγχρονης παραγωγικής μας μονάδας. Σκοπός μας η ικανοποίηση των πελατών μας με προϊόντα ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ.

Visit Us On Facebook